Nature Cookta Pectin - pudră de gelificare vegetală (80g)
Cod produs: 41327
disponibilitate: 1 - 4 zile
Pectina naturală de origine vegetală este o alternativă excelentă la gelatina animală. Se foloseste pentru ingrosare si gelificare. Principalul avantaj al acestei pudre este că este dietetică, ușor digerabilă și fără gluten.
Utilizare: Pentru prepararea de aspic, jeleuri, îngroșarea gemurilor și a deserturilor cu fructe, la producerea dulciurilor cu consistență cauciucoasă. Diluție recomandată: 0,5%. La conservarea fructelor, este necesar să se mențină o temperatură de 75 până la 100 de grade. Nu funcționează când este rece.
Doza recomandată și instrucțiuni pentru prepararea dulceaței: Pentru 10 kg de fructe, 60 g de pectină. Puneți fructele tocate într-o oală mare, continuați să amestecați și gătiți după cum este necesar. Se amestecă zahărul (dacă este necesar) și pectina și se adaugă în fructe la sfârșitul gătitului, se amestecă bine. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 5-10 minute. Apoi dozăm în pahare curate. Închideți paharele pline. Acid citric poate fi adăugat la prepararea dulcețurilor din fructe mediu-dulci.
Compozitie: 100% pectină din citrice.
Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Țara de origine: UE.
Hmotnosť 0.08 kg
EAN 5999884818779
Volum 80g
Comentarii
Încă nu au fost postate comentarii.
