Naturfood Semințe de in (500g)
Cod produs: 29748
disponibilitate: Vândut
Semințele de in sunt printre cele mai hrănitoare plante din lume. Aproape 40% din semințele de in sunt formate din acizi grași nesaturați omega 3 și omega 6. În plus, ele conțin atât fibre solubile, cât și insolubile. Acestea au un impact asupra bunei funcții a intestinelor și asupra curățării acestora. Proporția de proteine din semințele de in este mare. Acest lucru va fi cu siguranță apreciat de vegani, vegetarieni și sportivi. Făina de in conține o mulțime de carbohidrați, așa că este potrivită pentru dietele sărace în carbohidrați (de exemplu, paleo). Semințele de in au un conținut extrem de mare de fibre. Semințele de in sunt bogate în vitamine din grupa B Acidul folic prezent este foarte important pentru femeile care doresc să rămână însărcinate, femeile însărcinate și care alăptează. Din punct de vedere nutrițional, este interesant și conținutul ridicat de magneziu. Semințele de in dau preparatului un gust subtil de nucă.
Utilizare: semintele se folosesc in paine, iaurt si sub forma de stropire pe produse de patiserie, proaspat macinate in aluaturi dulci, supe, amestecuri de legume si marinate pentru carne. Semințele de in înmuiate în apă sunt un remediu popular blând împotriva constipației. Dacă semințele sunt înmuiate, se produce un jeleu asemănător cu cel al semințelor de chia, care ajută la absorbția și excretarea substanțelor nocive din tractul digestiv.
Atentie, doza zilnica recomandata este de max. 20-25 g. Luarea unor cantități mai mari poate avea efecte laxative.
Ingrediente: seminte de in inchise la culoare.
Valoarea nutrițională în 100g de produs:
Energie: 2582kj / 623kcal
Proteine: 18,0 g
Carbohidrați: 29,0 g (din care zahăr: 1,6 g)
Grăsimi: 42,0 g (din care saturate: 3,7 g)
Sare: 0,08 g
Alergeni: produși într-o plantă króry care procesează susan, arahide și alte nuci.
Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Țara de origine: UE.
Hmotnosť 0.5 kg
EAN 5997664300674
Volum 500g
Comentarii
Încă nu au fost postate comentarii.