info@herbahouse.ro

0792 112 070 (luni-vineri, 9-16 ore.)

Blog Rețete sănătoase



Naturmind Perle de tapioca (1000g)

Cod produs: 39816

(0 evaluări)



37.80 lei cu TVA31.76 lei fără TVA

disponibilitate: 1 - 4 zile

Perle de amidon hrănitoare și bogate pentru creații culinare. Perlele de tapioca sunt bile albe făcute din amidonul tuberculilor comestibili de manioc. Nu conțin gluten și sunt potrivite și pentru vegani. Sunt surse excelente de carbohidrați complecși. În plus, nu conțin zahăr, grăsimi și alte substanțe artificiale. Nu au un gust puternic și, prin urmare, sunt foarte populare ca agent de îngroșare pentru sosuri sau budinci. Perlele de tapioca sunt cunoscute mai ales în bucătăria asiatică, unde au utilizări cu adevărat versatile și fac, de exemplu, parte din popularul Bubble Tea.
 
Perle de tapioca și beneficiile lor:
- sunt bile albe făcute din amidonul tuberculilor comestibili de manioc
- nu contin zahar, grasimi sau alti indulcitori artificiali
- sunt cunoscuți din bucătăria asiatică și au utilizări versatile
- nu contin gluten
- sunt surse populare de carbohidrați complecși
- de obicei sunt adăugate ca agent de îngroșare la sosuri și supe
- vor servi drept bază pentru budinci
- sunt potrivite și pentru vegani
- granulație: 1,5 - 2,5 mm

Utilizare: perlele de tapioca fac o budincă excelentă, îngroașă supe și sosuri și le adaugă la smoothie-uri sau terci.

Ingrediente: amidon din tuberculi comestibili de manioc (Manihot esculenta).

Valoarea nutrițională în 100g de produs:
Valoare energetică: 1516Kj / 356Kcal
Proteine: 0,56 g
Carbohidrați: 88,4 g (din care zahăr: 0,0 g)
Fibre: 87,0 g
Grăsimi: 0,1 g (din care saturate: 0,03 g)
Sare: 0,03 g
Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)

Depozitare: A se pastra intr-un loc uscat si racoros. A se proteja de lumina directă a soarelui.
 
Țara de origine: Thailanda.

Hmotnosť 1 kg

EAN 5999559314063

Volum 1000g


Biorganik
Biorganik

Comentarii

Încă nu au fost postate comentarii.


 
 

Loading

SPUNEȚI ȘI CELORLALȚI DESPRE NOI

Abonați-vă la newsletter