info@herbahouse.ro

0792 112 070 (luni-vineri, 9-16 ore.)

Blog Rețete sănătoase



Nutri Free Mix per Dolci Amestec fără gluten pentru aluat dulce (1000g)

Cod produs: 45598

(0 evaluări)



54.90 lei cu TVA46.13 lei fără TVA

disponibilitate: 1 - 4 zile

Amestecul de faina fara gluten pentru prepararea de prajituri delicioase, biscuiti, briose si aluat de pandispans. Amestecul de faina este destinat persoanelor cu intoleranta la gluten, realizat din materii prime fara gluten si fara grau. Pregătirea este rapidă și ușoară.
Nu uitați să agitați corespunzător ambalajul înainte de utilizare, astfel încât componentele individuale ale produsului „Amestec pentru prepararea dulciurilor” să se amestece bine între ele.

Compania italiană Nutri Free oferă o gamă largă de produse fără gluten. Specialistul pentru alimentația fără gluten dezvoltă și construiește în mod constant un nou model de dietă fără gluten zi de zi. Absența glutenului este doar un punct de plecare, o cerință de bază pe care se poate construi o alimentație echilibrată, satisfăcătoare din toate punctele de vedere: gust, calitatea ingredientelor și echilibrul nutrițional.

Fără gluten.
Fără amidon de grau.
Fără lapte.
Fără lactoză.
Fara soia.
Fără ouă.
Fără GMO.
Fără conservanti.
Fără ulei de palmier.

Ingrediente: amidon de porumb, faina de orez, amidon de tapioca, zahar, fibre vegetale: psyllium; agent de ingrosare: guma guar si E464, sare, aroma naturala.

Valoarea nutrițională în 100g de produs:
Energie: 1501Kj / 354kcal
Proteine: 0,9 g
Carbohidrați: 85,0 g (din care zaharuri: 4,8 g)
Grăsimi: 0,5 g (din care acizi grași saturati: 0,2 g)
Fibre: 2,8 g
Sare: 0,3 g

Rețetă: prăjituri Linz/ Tort Linz
Ingrediente:
450g Mix de aluat dulce Mix per Dolci
220 g unt (sau unt fără lactoză)
200 g zahar (sau alt indulcitor)
3 ouă
coaja de lamaie rasa

Preparare prăjituri Linz: Pune într-un castron amestecul de făină, zahăr pudră, coaja de lămâie, amestecă, adaugă untul rece tăiat cubulețe și ouăle întregi, frământați totul cu mâinile, aluatul va fi lipicios, dar asta nu contează deloc, înfășurați-l in folie alimentara si se lasa 30 - 40 de minute la frigider si va fi mai usor de lucrat.
Preîncălziți cuptorul la 180 °C. Apoi întindem aluatul pe o placă tapetă cu făină pe o farfurie de aproximativ 3 mm grosime, din care tăiem orice formă (de ex. cercuri, inimioare). Asezati-le pe o tava acoperita cu hartie de copt. Coacem la cuptor la 160°C pentru aproximativ 7-8 minute.
Restul de aluat rămas după tăiere poate fi reluat puțin, apoi rulat și tăiat din nou.
Lăsați fursecurile coapte să se răcească și apoi le puteți acoperi cu gem fără gluten și le puteți lipi.

Preparare prăjitură linie: Pune într-un bol amestecul de făină, zahăr pudră, coaja de lămâie, amestecă, adaugă untul rece tăiat cubulețe și ouăle întregi, frământăm totul cu mâinile, aluatul va fi lipicios, dar asta nu contează deloc, înfășurați-l in folie alimentara si se lasa 30 - 40 de minute la frigider si va fi mai usor de lucrat. După răcire, împărțiți aluatul în 2 părți; Se întinde 1/2 din aluat și se transferă într-o formă unsă cu unt (diametru 20 cm), se nivelează, se înțeapă cu o furculiță, se întinde cu dulceață fără gluten și se stropește cu fructe mici. Din aluatul rămas, rulați rulouri subțiri ca un creion pe suprafața prăjiturii și faceți o grilă din ele. Coacem in cuptorul preincalzit la 160°C pentru aproximativ 20 de minute.

Alergeni: Poate contine urme de mustar si soia.

Depozitare: A se păstra într-un loc întunecat și uscat până la 25 °C, ferit de căldură și umiditate.

Tara de origine: Italia.

Hmotnosť 1 kg

EAN 8008696025361

Volum 1000g


Nutri Free
Nutri Free

Comentarii

Încă nu au fost postate comentarii.


 
 

Loading

SPUNEȚI ȘI CELORLALȚI DESPRE NOI

Abonați-vă la newsletter