Nutri Free Mix per Pane Amestec de pâine fără gluten (1000g)
Cod produs: 40613
disponibilitate: 1 - 4 zile
Un amestec de faina pentru prepararea painii albe fara gluten, din care putem prepara usor paine de casa gustoasa, moale, care va ramane moale cateva zile. Preparare simplă și rapidă. Amestecul de faina este destinat persoanelor cu intoleranta la gluten, realizat din materii prime fara gluten si fara grau.
Compania italiană Nutri Free oferă o gamă largă de produse fără gluten. Specialistul pentru alimentația fără gluten dezvoltă și construiește în mod constant un nou model de dietă fără gluten zi de zi. Absența glutenului este doar un punct de plecare, o cerință de bază pe care se poate construi o alimentație echilibrată, satisfăcătoare din toate punctele de vedere: gust, calitatea ingredientelor și echilibrul nutrițional.
Fără gluten.
Fără amidon de grau.
Fără lapte.
Utilizare: pentru prepararea de pâine, produse de patiserie sau chifle de casă.
Ingrediente: amidon de porumb, faina de orez, amidon de tapioca, zahar, fibre de psyllium, sare, agent de ingrosare: faina de guar si E464.
Valoarea nutrițională în 100g de produs:
Energie: 1536Kj / 362Kcal
Proteine: 1,8 g
Carbohidrați: 86,0 g (din care zahăr: 3,6 g)
Grăsimi: 0,9 g (din care saturate: 0,3 g)
Fibre: 1,9 g
Sare: 1,9 g
Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)
Rețetă pentru prepararea pâinii albe de casă
Materii prime:
Se amestecă pe panou 500g
Apa 380-400g
Pungă cu drojdie uscată sau drojdie proaspătă 15g
Sare 10g
Ulei de masline extravirgin 20g
Mod de preparare:
Dizolvați drojdia în apă călduță. Se toarnă făina într-un bol și se adaugă apă cu drojdie. Frământați amestecul și adăugați treptat ulei de măsline și sare, procesați până când aluatul este flexibil și fără cocoloașe. Se lasa sa creasca aproximativ 90 de minute la temperatura camerei. Pudrați ușor mâinile cu făină și formați 1 pâine din aluat. Pâinea se pune pe o tavă de copt și se lasă cca. Fermentați timp de 20 de minute. Coacem in cuptorul incalzit la 180-200°C pentru aproximativ 30-40 de minute.
Acest aluat poate fi folosit pentru a forma rulouri sau chifle (5 bucăți), caz în care se coace la 185°C timp de 20 de minute.
Alergeni: Poate contine urme de mustar si soia.
Depozitare: A se păstra într-un loc întunecat și uscat până la 25 °C, ferit de căldură și umiditate.
Tara de origine: Italia.
Hmotnosť 1 kg
EAN 8008696021189
Volum 1000g
Comentarii
Încă nu au fost postate comentarii.