info@herbahouse.ro

0792 112 070 (luni-vineri, 9-16 ore.)

Blog Rețete sănătoase



Rice Up Chipsuri tortilla din porumb fără gluten cu aromă de grătar (60g)

Cod produs: 105483

(0 evaluări)



10.50 lei cu TVA8.68 lei fără TVA

disponibilitate: Vândut

Chipsuri de tortilla din porumb fără gluten, cu aromă de grătar. Savurați o gustare delicioasă și crocantă din tortilla din porumb. Cu 50% mai puține grăsimi, ușoare, crocante și ideale pentru orice gustare, fără conștiință vinovată. Savurați-le ca atare, cu sosuri sau salsa proaspătă. Sunt fabricate cu tehnologia inovatoare „popped, not fried” (apăsat, nu prăjit), care are ca rezultat un conținut semnificativ mai mic de grăsimi în comparație cu chipsurile tradiționale, păstrând în același timp experiența gustativă.

Fiecare îmbucătură crocantă oferă o textură ușoară și aerisită și o crocanță delicioasă. Ideale ca atare, în combinație cu sosurile preferate sau salsa proaspătă. Potrivite pentru celiaci și pentru cei care urmează o dietă fără gluten.


Fără gluten.
Fără OMG.
Fără glutamat.
Fără conservanți.
Cu ulei de măsline.
Neprăjite.


Ingrediente: porumb galben integral 80%, ulei de măsline 12%, aromă de grătar 8% (zahăr, sare de masă, condimente, pudră de ceapă, extract de drojdie, pudră de usturoi, oțet, regulator de aciditate: acid citric, acid malic, sare, fosfat de calciu, roșii, aromă naturală, maltodextrină, colorant: extract de boia de ardei, stabilizator: gumă arabică (acacia), acid glicirizic, extract de rozmarin).


Valoare nutrițională per 100g de produs:
Energie: 1890Kj / 567kcal
Grăsimi: 13,0g (din care acizi grași saturați: 1,5g)
Carbohidrați: 73,0g (din care zaharuri: 6,1g)
Fibre: 9,5g
Proteine: 6,5g
Sare: 0,3g

Consumul de referință al unui adult mediu (8400kJ / 2000kcal)


Depozitare: A se păstra într-un loc uscat, ferit de lumina directă a soarelui.


Țara de origine: Bulgaria.

Hmotnosť 0.06 kg

EAN 3800233077759

Volum 60g


Rice Up
Rice Up

Comentarii

Încă nu au fost postate comentarii.


 
 

Loading

SPUNEȚI ȘI CELORLALȚI DESPRE NOI

Abonați-vă la newsletter