Schär Mix B Amestec de făină fără gluten pentru aluat și pâine (1000g)
Cod produs: 20587
disponibilitate: 1 - 4 zile
Mix B amestec fara gluten de faina pentru copt si aluat, destinat si alimentatiei speciale persoanelor cu intoleranta la gluten.
Fără gluten.
Fără grau.
Fără lactoză.
Reteta de paine
Ingrediente: 50 dkg făină Mix B, 4 dl apă călduță, 1 g drojdie de panificație uscată, 2 linguri ulei vegetal, 5 g sare.
Mod de preparare: Se adauga in faina drojdia de panificatie, apoi apa si uleiul, se amesteca totul, se adauga sare si se framanta aluatul cu mixerul timp de 4-5 minute. manual 8-10 min. Apoi modelăm aluatul în formă de capac sau pâine, pe care îl așezăm pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se acopera cu un prosop umed si se lasa la crescut intr-un loc caldut pentru min. 45 min. până la o oră. Preîncălziți cuptorul la 200 °C. Pe fundul cuptorului se pune o tava cu 10 ml apa. Coaceți pâinea aproximativ 50 de minute la o temperatură de 200°C. Lăsați pâinea să se răcească pe un grătar înainte de a o feli.
Făina este potrivită și pentru coacerea pâinii într-un cuptor de casă. Alegeți un program fără gluten (fără gluten) (crusta întunecată), aproximativ 1 oră. 50 min.
Ingrediente: amidon de porumb, faina de orez, fibre vegetale (psyllium, bambus), faina de orez integral 3,8%, faina de linte 3,6%, dextroza, sare, agent de ingrosare: hidroxipropil metilceluloza.
Valoarea nutrițională în 100g de produs:
Energie: 1475Kj / 348kcal
Proteine: 2,7 g
Carbohidrați: 80,0 g (din care zahăr: 1,4 g)
Grăsimi: 0,9 g (din care saturate: 0,2 g)
Fibre: 4,4 g
Sare: 0,83
Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)
Alergeni: Poate contine urme de soia.
Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Țara de origine: UE.
Hmotnosť 1 kg
EAN 8008698004845
Volum 1000g
Comentarii
Încă nu au fost postate comentarii.
