info@herbahouse.ro

0792 112 070 (luni-vineri, 9-16 ore.)

Blog Rețete sănătoase

0 ks 0.00 lei



Dragi clienți,

Dorim să vă informăm că în perioada 7 august 2025 – 13 august 2025 vom fi în pauză de vară. În acest interval, echipa noastră se va bucura de câteva zile de odihnă, pentru a reveni cu energie și entuziasm. Comenzile și mesajele primite în această perioadă vor fi procesate începând cu 14 august 2025.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim, la rândul nostru, o vară frumoasă și relaxantă!

Echipa Herbahouse

St. Dalfour Dulceață de ananas și mango (284g)

Cod produs: 33878

(0 evaluări)



40.50 lei cu TVA34.03 lei fără TVA

disponibilitate: 1 - 4 zile

Dulceata naturala de fructe gustoasa, de inalta calitate, cu un continut ridicat de fructe, produsa in inima Frantei, in Valea Loarei. Fara adaos de zahar din trestie, indulcit doar cu suc concentrat de fructe. Conține 51% fructe la 100 g de produs. Savoarea naturală a fructelor este păstrată datorită gătirii blânde, conform tradiției țării franceze.

Tartina de fructe sterilizate.
Indulcit numai cu suc concentrat de fructe.
Conține numai ingrediente naturale.
Fara zahar adaugat.
Fara conservanti, arome artificiale si coloranti.
Conține zaharuri naturale.

Utilizare: potrivit pentru consum direct și pentru coacere.

Ingrediente: ananas (25,5%), mango (25,5%), suc de fructe concentrat neindulcit (struguri, curmal), agent de gelifiere pectină, suc de lămâie.

Valoarea nutrițională în 100g de produs:
Energie: 894Kj / ​​​​214kcal
Carbohidrați: 52,0 g (din care zahăr: 50,1 g)
Grăsimi: <0,8 g (din care acizi grași saturati: <0,01 g)
Proteine: <0,5 g
Fibre: 1,2 g
Sare: 0,03 g
Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)

Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Dupa deschidere se da la frigider si se consuma in decurs de 3 luni.

Tara de origine: Franta.

Hmotnosť 0.38 kg

EAN 5014271795447

Volum 284g


St. Dalfour
St. Dalfour

Comentarii

Încă nu au fost postate comentarii.


 
 

Loading

SPUNEȚI ȘI CELORLALȚI DESPRE NOI

Abonați-vă la newsletter