info@herbahouse.ro

0792 112 070 (luni-vineri, 9-16 ore.)

Blog Rețete sănătoase



Szafi Free Amestecul de făină pentru prepararea găluștelor (1000g)

Cod produs: 44551

(0 evaluări)



90.30 lei cu TVA75.88 lei fără TVA

disponibilitate: 1 - 4 zile

Mestec de făină fără gluten pentru prepararea gnocchi. Amestecul de făină permite obținerea unor găluștelor delicioși și foarte gustoși. Amestecul de făină este bogat în fibre, este conceput pentru persoanele cu intoleranță la gluten, realizat din ingrediente fără gluten și fără grâu. Produsele Szafi Free sunt realizate exclusiv din ingrediente vegane, iar rețetele pentru acestea sunt, de asemenea, vegane.

 

Vegan.
Fără gluten.
Fără lactate.
Fără soia.
Fără ouă.
Fără gluten.
Fără porumb, cartofi, orez.
Fără semințe.
Fără adaos de zahăr.
Cu conținut scăzut de grăsimi.


Ingrediente: făină de hrișcă, amidon de tapioca, făină de mei, fibre (psyllium).


Valoare nutrițională la 100g de produs:
Energie: 1450Kj / 343kcal
Proteine: 10,9g
Carbohidrați: 66,0g (din care zaharuri: 2,4g)
Grăsimi: 1,5g (din care saturate: 0,8g)
Fibre: 11,0g
Sare: 0,0g

Ingestia de referință a unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)


Alergeni: poate conține semințe de susan și muștar, țelină, diverse nuci, sulfiți și lupin. Produsul a fost fabricat într-o unitate garantată fără gluten!


Rețeta de preparare a gnocchi (1 porție):
Ingrediente:
75g amestec de făină pentru găluștelor fără Szafi
Punct de sare (aprox. 1,5g)
90g apă călduță

 

Preparare: Amestecați apa călduță cu amestecul de făină, adăugați un vârf de cuțit de sare. Amestecați bine toate ingredientele. Împingeți aluatul prin mașina de găluștelor în apa fierbinte (la fel ca la găluștelor tradiționali) amestecând din când în când, odată ce apa este încălzită, gătiți găluștelor timp de 1 minut și jumătate. Când plutesc la suprafață, sunt fierți. Scurgeți gnocchi și clătiți-i cu apă rece.


Stocare: Păstrați într-un loc răcoros și uscat.

Hmotnosť 1 kg

EAN 5999564153053

Volum 1000g


Szafi Free
Szafi Free

Comentarii

Încă nu au fost postate comentarii.


 
 

Loading

SPUNEȚI ȘI CELORLALȚI DESPRE NOI

Abonați-vă la newsletter