info@herbahouse.ro

0792 112 070 (luni-vineri, 9-16 ore.)

Blog Rețete sănătoase



Szafi Free Bază fără gluten pentru chiftele de ovăz fără carne (300g)

Cod produs: 59642

(0 evaluări)



46.80 lei cu TVA39.33 lei fără TVA

disponibilitate: 1 - 4 zile

Baza fara gluten pentru prepararea chiftelelor. Amestecul este bogat in proteine, este destinat persoanelor cu intoleranta la gluten, realizat din ingrediente fara gluten si fara grau. Produsele Szafi Free sunt realizate exclusiv din ingrediente vegane, iar rețetele pentru acestea sunt tot vegane.

Vegan.
Fără gluten.
Fara soia.
Fara porumb, cartofi.
Fara zahar adaugat.
Conține zaharuri naturale.

Ingrediente: ovaz fara gluten (crupe de ovaz, faina de ovaz, fulgi de ovaz) (75%), fulgi de drojdie de bere, amestec de condimente pentru chiftele (sare, ardei dulce, ceapa rosie, chimen, piper negru, usturoi, patrunjel) (5%) , granule de ceapa rosie, granule de usturoi, sare, agent de volum (bicarbonat de sodiu).

Sfat pentru pregătire:
Chiftele fără carne: 100g Szafi Bază gratuită pentru chiftele de ovăz fără carne; 120 g apă fierbinte.

Mod de preparare: Amestecați amestecul cu apă și lăsați-l să se odihnească acoperit timp de 30 de minute. Apoi, cu mâinile umede, formați 7 chiftele din masă.

Coacere: Se încălzește uleiul de cocos sau uleiul de gătit la o temperatură mai mare decât medie. Prăjiți-le timp de 2,5-3 minute pe fiecare parte, apoi scoateți-le pe prosoape de hârtie.

Valori nutriționale în 100g de produs:
Energie: 1458Kj / 346kcal
Grăsimi: 5,9g (din care acizi grași saturati: 1,3g)
Carbohidrați: 51,3g (din care zaharuri: 3,7g)
Fibre: 11,6g
Proteine: 16,1g
Sare: 3,54g
Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)

Alergeni: produsul poate contine seminte de susan, boabe de mustar, telina, nuci, sulfiti, lupin!

Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Țara de origine: HU.

EAN 5999564157549

Volum 300g


Szafi Free
Szafi Free

Comentarii

Încă nu au fost postate comentarii.


 
 

Loading

SPUNEȚI ȘI CELORLALȚI DESPRE NOI

Abonați-vă la newsletter