info@herbahouse.ro

0792 112 070 (luni-vineri, 9-16 ore.)

Blog Rețete sănătoase



Szafi Free Terci de quinoa fără gluten cu aromă de vanilie și semințe de chia (300g)

Cod produs: 48121

(0 evaluări)



48.60 lei cu TVA40.84 lei fără TVA

disponibilitate: 1 - 4 zile

Mixtura de bază de pudră pentru prepararea terciului de Quinoa fără gluten cu aromă de vanilie și semințe de chia.
Terciul de Quinoa poate deveni o parte din micul dejun cald. Adăugați garniturile preferate pentru aromă, fie că este vorba de nuci, semințe de mac măcinate, merișoare uscate, scorțișoară sau fructe proaspete, acest mic dejun vă va menține sătul toată dimineața.
Porridge de quinoa este bogat în fibre și este o sursă excelentă de proteine vegetale.


Vegan.
Fără gluten.
Fără lactoză.
Fără soia.
Fără arome artificiale.
Fără zaharuri adăugate.
Contine zaharuri naturale.


Ingrediente: Fulgii de chinoa, făină de ovăz fără gluten, nucă de cocos mărunțită, semințe de chia (7%), aromă naturală de vanilie și banane, vanilie bourbon măcinată.


Valoare nutrițională la 100g de produs:
Energie: 1768Kj / 421kcal
Proteine: 13,4g
Carbohidrați: 54,9g (din care zaharuri: 1,8g; polioli: 0,0g)
Grăsimi: 14,3g (din care saturate: 7,1g)
Fibre: 9,4g
Sare: 0,14g

Ingestia de referință a unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)


Alergeni: poate conține semințe de susan și muștar, țelină, nuci, lupin și sulfiți. Produsul a fost produs într-o unitate garantată fără gluten!


Rețeta de terci /1 portie/:
Ingrediente:
30g de terci de Quinoa fără Szafi
1,5dl de lapte vegetal
Adulcitor după gust (aprox. 15g)
Fructe proaspete, nuci sau fructe de pădure uscate.


Preparare: Adăugați îndulcitorul în laptele vegetal și amestecați într porridge de quinoa cu aromă de vanilie. Aduceți terciul la fierbere și gătiți la foc mic, amestecând constant, până când se îngroașă, aproximativ 1-2 minute. Serviți cu fructe proaspete și nuci.


Stocare: Păstrați într-un loc răcoros și uscat.


Țara de origine: Ungaria.

Hmotnosť 0.3 kg

EAN 5999564154388

Volum 300g


Szafi Free
Szafi Free

Comentarii

Încă nu au fost postate comentarii.


 
 

Loading

SPUNEȚI ȘI CELORLALȚI DESPRE NOI

Abonați-vă la newsletter