Szafi Reform Paleo făină pentru aluat sărat laminat, dospit (500g)
Cod produs: 43133
disponibilitate: 1 - 4 zile
Făină Paleo fără gluten pentru prepararea aluatului sărat cu conținut redus de carbohidrați. Un înlocuitor de încredere pentru aluatul clasic, utilizare versatilă.
Paleo.
Vegan.
Fara gluten, lapte, oua, soia, drojdie, porumb, orez, cartofi.
Utilizare: din făina pentru aluat rulat sărat, dospit, puteți evoca melci de pizza frumoși și gustoși, pungi de pizza, rucsacuri sărate, ștrudele sărate, prăjituri, cornuri etc.
Reteta de croissant cu pizza (6 bucati, 340g):
Ingrediente pentru aluat:
120g Szafi Reform Paleo faina pentru aluat sarat, dospit
140 g apă
1 albus de ou (M)
35 g ulei de cocos.
Umplere:
50 g piure de roșii
10 g sare de gratar
1g îndulcitor
5 g faina din fibre de bambus
Mod de preparare: Preîncălziți cuptorul la 180 °C. Adăugați ulei de cocos, albuș de ou și apă la amestecul de făină. Amestecam bine aluatul si lasam sa se odihneasca 5-10 minute. Apoi rulați aluatul în cerc, întindeți-l cu umplutura și împărțiți-l în 6 părți egale. O rulăm într-o rolă. Se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt. Se coace in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 25 de minute la o temperatura de 180 °C.
Ingrediente: amidon de tapioca, făină de cocos, făină de susan, psyllium, făină din fibre de bambus, agent de încărcare: bicarbonat de sodiu, sare, agent de îngroșare: făină de konjac, regulator de aciditate: acid citric.
Valoarea nutrițională în 100g de produs:
Valoare energetică: 1369Kj / 326kcal
Proteine: 16,0 g
Carbohidrați: 44,6 g (inclusiv zahăr: 5,6 g)
Grăsimi: 5,4 g (din care saturate: 3,6 g)
Fibre: 18,0 g
Sare: 2,3 g
Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)
Alergeni: pot contine susan, mustar, telina, nuci, telina, lupin si sulfiti.
Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Tara de origine: fabricat in Ungaria.
Hmotnosť 0.5 kg
EAN 5999564150977
Volum 500g
Comentarii
Încă nu au fost postate comentarii.