Vegabond Făină de orez brun fără gluten (500g)
Cod produs: 30657
disponibilitate: 1 - 4 zile
Făina de orez este cunoscută în principal în Asia de Sud-Est, unde este folosită pentru a face tăiței, deserturi și alte dulciuri. Are un gust blând, ceea ce îl face ideal pentru coacere. În mod natural, făina fără gluten este ușoară, ușor digerabilă și te face să te simți plin. La noi, făina de orez este una dintre făinurile de bază pentru coacerea fără gluten. Nu conține gliadină (fracții de gluten) și, prin urmare, este potrivit pentru pacienții cu boală celiacă. Orezul este considerat cel mai puțin alergenic aliment. Orezul este bogat în vitamina B, fosfor, fier, zinc, magneziu, seleniu și alte minerale, făcându-l un aliment ideal pentru unghii, păr și piele sănătoase. De asemenea, este potrivit pentru diabetici și pentru persoanele care suferă de hipoglicemie, deoarece amidonul din orezul alb este absorbit lent de organism, în timp ce eliberează constant glucoză în sânge, ceea ce ajută la menținerea unui nivel stabil de zahăr din sânge.
La coacere, vă recomandăm să o combinați cu alte făinuri fără gluten (porumb, in, nucă de cocos, hrișcă etc...)
Minerale: zinc, fier, mangan, fosfor, magneziu, cobalt, seleniu, fluor, calciu, potasiu, sodiu
Vitamine: B1, B2, B3, B6, A, E.
Utilizare: Potrivit pentru îngroșarea sosurilor, cremelor, crește volumul și coeziunea amestecurilor, pentru prepararea diverselor biscuiți și prăjituri.
Ingrediente: faina de orez brun.
Valoarea nutrițională în 100 g de produs:
Energie: 1549Kj / 367kcal
Proteine: 7,7 g
Carbohidrați: 69,4 g (din care zahăr: 1,0 g)
Grăsimi: 5,3 g (din care saturate: 0,5 g)
Fibre: 5,3 g
Sare: 0,03 g
Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)
Alergeni: Produsul a fost ambalat într-o fabrică care procesează grâu/gluten.
Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Tara de origine: agricultura Ungaria.
Hmotnosť 0.5 kg
EAN 5998858704889
Volum 500g
Comentarii
Încă nu au fost postate comentarii.