Yakso Bio Tamari sos de soia (125ml)
Cod produs: 32252
disponibilitate: 1 - 4 zile
Sosul de soia Tamari este un condiment fara gluten din bucataria japoneza, de calitate organica, 100% natural fara conservanti.
Cuvântul japonez „tamari” provine de la cuvântul „tamaru”, care înseamnă a acumula.
Sosul de soia Tamari se face numai din sare si boabe de soia, ceea ce il deosebeste de clasicul sos de soia Shoyu din boabe de soia si grau. Se fermentează în mod natural în butoaie de lemn timp de 6 luni, apoi se pasteurizează. În producție nu se folosesc coloranți, conservanți sau potențiatori de aromă, care se găsesc în sosurile obișnuite. În comparație cu Shoyu, are un gust mai puternic și mai sărat, o consistență groasă și o culoare maro închis până la negru. Avantajul este că nu conține gluten și, prin urmare, este potrivit pentru o dietă fără gluten. Conține mai multe minerale și oligoelemente. De asemenea, este bogat în aminoacizi și microorganisme importante pentru digestie.
Bio.
Vegan.
Fara conservanti.
Utilizare: ideal pentru aromatizarea salatelor, supelor, sosurilor, pastelor, carnii si legumelor. Oferă preparatelor un gust specific.
Ingrediente: boabe de soia* (39%), apă, sare de mare, koji (Aspergilus Oryzae)*. * În calitate Bio din agricultura ecologică controlată.
Valoarea nutrițională în 100g de produs:
Energie: 293Kj / 70kcal
Proteine: 10,0 g
Carbohidrați: 7,3 g (din care zahăr: 1,7 g)
Grăsimi: 0,1 g (din care saturate: 0,0 g)
Fibre: 0,0 g
Sare: 13,0 g
Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ/2000kcal)
Alergeni: soia.
Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat. A se pastra la frigider dupa deschidere.
Tara de origine: China.
Hmotnosť 0.13 kg
EAN 5400313430320
Volum 125ml
Comentarii
Încă nu au fost postate comentarii.
